Creme anticelulita. Creme Anticelulită Profesionale Vagheggi - Shop Cosmetice Profesionale

Creme anticelulitice, cataloage si oferte

Produse cu ingrediente naturaleToate produsele contin si ingrediente naturale care provin din flori, plante, fructe sau alge marine din diverse zone de pe glob. Livrare gratuitaLivrarea este gratuita pentru toate comenzile ce au o valoare mai mare de 99 lei.

creme anticelulita

Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club creme anticelulita gratuita.

creme anticelulita

Cadourile sunt produse din oferta standard de pe site, nu sunt mostre sau variante mini. Livrare rapidaToate comenzile sunt livrate prin curierat rapid pentru a te bucura de ele intr-un timp creme anticelulita mai scurt.

creme anticelulita

Poti afla detalii despre stadiul livrarii coletului tau accesand sectiunea Contul Meu sau contactand consultantii BottegaVerde. Retur in 30 de zilePoti comanda fara griji, ai posibilitatea sa te razgandesti si sa returnezi produsele in 30 de zile, cu conditia ca ele sa nu fie desfacute sau utilizate.

creme anticelulita

Consultanta telefonicaConsultantii nostri ofera consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client. Iti stam la dispozitie cu informatii sau ajutor pentru comandarea produselor.

creme anticelulita

Contacteaza-ne de luni pana vineri in intervalulla Nu testam pe animaleAdeziunea la campania de non-testare pe animale este sustinuta de folosirea exclusiva a materiilor prime naturale in realizarea produselor Bottega Verde. Toate ingredientele active folosite precum si brevetele nu au fost niciodata testate pe animale.

creme anticelulita

Mai multe despre acest subiect