Creme farmec, Gama completa dermato-cosmetice FARMEC : Farmacia Tei online

Farmec – ceva mai presus de frumusețe! | dm drogerie markt România

comision de vânzare a produselor anti-îmbătrânire

Adaugă în coșSe adaugă Știm cât de creme farmec este îngrijirea tenului, mai ales după o anumită vârstă. Acesta este și motivul pentru care am dedicat o întreagă colecție unei categorii de produse de îngrijire indispensabile: cremele de zi.

Am realizat o selecție variată de creme de zi, ideale atât pentru femei cât și pentru bărbați, potrivite pentru toate tipurile de ten.

dispozitive anti-imbatranire

De asemenea, poți opta pentru creme antirid, creme restructurante, creme cu acid hialuronic, dar și pentru creme destinate conturului ochilor. Pe măsură ce îmbătrânim, pielea suferă și ea anumite transformări. Mușchii faciali își pierd susținerea, țesuturile nu mai sunt la fel de elastice, tenul tinde să se usuce și astfel își fac apariția și primele semne ale îmbătrânirii: ridurile.

alimente pentru anti-îmbătrânire la bărbați

Aici intervine rolul cremelor de zi, care încorporează ingrediente și tehnologii inovatoare ce combat aceste semne. Acestea stimulează îmbunătățirea structurii tridimensionale a pielii, redându-i densitatea. Astfel, ridurile sunt diminuate, iar întregul ten este hidratat, ferm și creme farmec împotriva radiațiilor UV. În plus, ai opțiunea de a alege produse cosmetice hipoalergenice, care nu conțin parabeni și care au fost testate dermatologic.

resurfacing pliuri nazolabiale poze almaty

Și pentru că tenul tranzitează diferite etape de-a lungul vieții, recomandarea noastră este să alegi creme de zi adecvate vârstei. Vreau promoții și noutăți prin email.

Mai multe despre acest subiect