L'occitane sampon, Caracteristici

L’Occitane Aromachologie sampon pentru regenerare pentru pãr uscat ?i deteriorat

Livrarea produselor Livrare gratuită la sute de produse Constant vom alege produse care, indiferent de preț, vor beneficia de livrare gratuită direct la adresă — doar urmăriți atent ofertele noastre.

l'occitane sampon

De asemenea, la magazinele noastre, livrarea este gratuită pentru comenzile de peste RON, iar dacă alegeți livrarea la un punct de ridicare partener taxa este de doar 8 RON. Politica de retur în 90 de zile Nu ați ales cadoul potrivit sau ați apăsat butonul greșit? Nici o problemă — doar trimiteți produsele nefolosite înapoi iar noi vă vom restitui suma integral.

l'occitane sampon

Gravură pe produse: oferiți un cadou cu mesaj personal Alegeți gravarea cu laser pe sticluța de parfum sau pe ambalajele de produse cosmetice scrieți textul dorit direct pe pagina produsului înainte de a comanda. Poate fi un mesaj de dragoste, o dată semnificativă sau chiar inițialele numelui.

Sampoane | Ingrijrea Parului | L'Occitane

Ceea ce este sigur este că cadoul dvs. Și asta nu este de uitat.

l'occitane sampon

Ambalare cadou de lux Pentru ca fiecare cadou să pară luxos înainte de despachetare da, prima impresie este cea mai importantă l'occitane sampon, vom fi încântați să vă ambalăm produsele selectate într-o cutie cadou elegantă la alegere.

Puteți l'occitane sampon să predați pachetul personal sau îl putem livra noi pentru dvs. Drept de retur in conformitate cu art.

l'occitane sampon

Drept urmare, datorită naturii activităților odore. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

l'occitane sampon

Mai multe despre acest subiect