Madara cosmetice

madara cosmetice

facial anti-imbatranire

Use tab madara cosmetice navigate through the menu items. Ele şi-au botezat visul MÁDARA — numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice și atât de iubite și la noi - sânzienele.

gel de curatare fata vichy

De-a lungul secolelor femeile letone o foloseau împreună cu alte ierburi în produse de frumuseţe şi remedii naturiste. Acum este un simbol pentru o poveste despre stil de viaţă curat, frumuseţe şi puterea plantelor nordice.

Madara cosmetice vis MÁDARA s-a transformat într-o companie recunoscută la nivel mondial pentru producţia de cosmetice naturale unice.

creme avene antirid

Principiile care stau la baza înaltei calităţi, design-ul simplu şi inspirat, antreprenoriatul onest sunt implementate de către o echipă de patruzeci de oameni împreună cu fondatoarele MÁDARA — Zane, Lotte, Paula şi Liene. Plantele din această regiune şi-au adaptat rezistenţa la condiţiile de climă aspră şi captează cu nesaţ razele de soare ori de câte ori acestea apar.

Madara Moon Flower Rose Beige - fluid nuantator - TRAVEL 15ml

În timpul scurt al verilor nordice plantele îşi concentrează energia în perioada de eflorescenţă, acumulând o cantitate unică de substanţe active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MÁDARA, sunt atât de puternice şi eficiente.

pharmanex lifepak supliment anti-îmbătrânire aspect

Sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale.

Mai multe despre acest subiect