Riduri degete. Tipuri de masaj estetic

Tipuri de masaj care te scapa de riduri - Ventussa

Masaj facial pentru reducerea ridurilor: De ce si cum sa il faci

Miscarile vor fi efectuate usor, fara sa intindem pielea de jos in sus. Iata mai jos o veche tehnica de miscari specifice care ne ajuta sa scapam de riduri: Masajul mangaietor se executa cu pulpele degetelor.

Noi, femeile, ne dorim sa avem chipul precum coala de hartie: fara nicio urma, fara vreo imperfectiune si, mai ales, fara nicio cuta, oricat de mica.

Se mangaie usor pielea obrazului, fara a o intinde. Acest masaj are actiune asupra glandelor pielii si a nervilor, inviorand circulatia sangelui. Masajul ciupit, miscari de scurta durata care constau in a apuca pielea intre degetul mare si aratator.

Se executa cu finete asupra muschilor si tendoanelor. Masajul framantat se executa apucandu-se pielea intre riduri degete mare si celelalte degete si strangandu-se ca si cand am vrea sa stoarcem un burete.

Se obtine o inviorare a tesuturilor si se indeparteaza surplusul de sebum din glandele sebacee. Masajul pianotat, cu miscari asemanatoare celor executate la pian cu toate degetele, se se foloseste pentru stimularea pielii ridate.

Masajul tapotat este identic pianotatului, miscarile efectuandu-se insa numai cu aratatorul si mijlociul.

crema anti imbatranire mlm conduce

Masajul frictionat se executa cu miscari de frictionare a pielii si se recomanda pentru decongestionarea tesuturilor mai profunde si in cazuri de circulatie defectuoasa. In plus, sunt indicate cateva masuri preliminare si anume: fata va fi bine curatata, apoi unsa cu o crema; parul va fi legat cu o banda, pentru a nu se murdari de crema; durata nu va depasi minute; mainile vor fi perfect curate si cu unghiile scurte; miscarile vor fi facute cu delicatete, in special in partile proeminente ale obrazului.

Tenul uscat va beneficia de masajul mangaietor, ciupit, pianotat si tapotat, iar la tenul gras se va folosi masajul framantat, frictionat si tapotat. Obrazul care prezinta leziuni, cosuri nu va fi masat. Masajul vertical al fruntii incepe de la linia mediana spre marginea parului; miscare porneste spre tampla stanga, se revine la mijlocul fruntii, de unde se pleaca spre tampla dreapta. Exercitiul se executa cu degetul mijlociu de la ambele maini, alternativ.

Tot cu ajutorul degetelor mijlocii se maseaza intreaga suprafata a fruntii, efectuand mici semicercuri.

Masaj facial pentru reducerea ridurilor: De ce riduri degete cum sa il faci Duminica, 15 Martieora citiri Ads Te-ai saturat sa incerci produse impotriva ridurilor despre care se spune ca fac "minuni"? Iei in considerare chirurgia estetica? Conform expertilor cosmeticieni, masajul facial este mai putin dureros si o metoda eficienta de a reduce aparitia ridurilor. Aici afli cum masajul facial previne si reduce aparitia ridurilor. De ce sa folosesti masajul facial pentru riduri - Stimuleaza circulatia, incurajand schimbul de nutrienti si eliminarea toxinelor; - Strange si ridica muschii faciali; - Stimuland circulatia, deschide acele zone in care ridurile au aparut; - Ajuta la eliminarea pungilor de sub ochi; - Elibereaza endorfina.

Masajul orizontal al fruntii se efectueaza prin miscari de mangaiere executate cu degetul aratator si mijlociu de la stanga la dreapta si apoi de la dreapta la stanga. Intreaga suprafata a fruntii se pianoteaza cu ajutorul a 4 degete, concomitent, de la ambele maini. Loviturile vor fi usoare, ritmice si regulate. Daca fruntea prezinta riduri orizontale, ea mai poate fi masata prin executarea de miscari in zig zag pe intreaga suprafata a ei, folosindu-se in acest scop mana stanga, atunci cand pornim de riduri degete tampla dreapta si invers.

Riduri urâte pe degete | Novaskin in romania

Masajul nasului se executa cu degetul mijlociu prin alunecare, de la varful nasului spre radacina. Masajul circular se efectueaza descriind pe aripile nasului, pornind de la varf spre radacina, apoi, printr-o miscare de alunecare de-a lungul sparncenelor, revenim la pozitia initiala. Ne folosim de dehetele mijlocii, care lucreaza concomitent.

Masajul obrazului incepe prin miscari de mangaiere, pornind de la maxilarul interior spre aripile nasului; lucreaza concomitent ambele maini.

ce este faciala anti-imbatranire

Masajul circular al obrajilor se executa folosind degetele mijocii pentru descrierea de mici cercuri, pornind de la mijlocul barbiei in sus, pana cuprindem toata suprafata obrajilor. Cu degetele mari si mijlocii se executa mici ciupituri, concomitent cu ambele maini.

marcelle revival îngrijire intensă a ochilor anti-îmbătrânire

Se insista in special asupra ridurilor din santul nazo-labial si de-a lungul maxilarului inferior. Riduri degete partea exterioara a degetelor, bine intinse, efectuam, alternativ, cu ambele maini, lovituri scurte pornind de la maxilarul inferior pe partea stanga, unde insistam mai acid kojic crema. Urcam apoi pe obraji si coboram din nou.

Reincepem miscarile pe partea dreapta. Masajul circular al ochiului se incepe la marginea exterioara prin tapotari foarte fine pe pleoapa inferioara, coltul interior al ochiului, riduri degete peste pleoapa superioara spre punctul de pornire.

ser anti-imbatranire vitacreme b12

Miscarea se executa cu degetul mijlociu. Lucreaza concomitent ambele maini. Masajul ridurilor laba gastei se executa cu degetele mijlocii, concomitent de la ambele maini, cu care se descriu cercuri mici. Masajul buzelor se efectueaza cu ajutorul degetelor aratator si mijlociu, intre care cuprindem buzele.

Ce inseamna riduri pe degete

Masajul se incheie printr-o miscare de mangaiere a gatului, obrajilor, regiunii din jurul ochilor si a fruntii. Masajul decolteului se executa prin miscari de mangaiere care pornesc de la mijlocul lui in sus, spre umeri. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic riduri degete.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:.

Mai multe despre acest subiect