Toleriane crema. LA ROCHE POSAY TOLERIANE SENSITIVE RICHE CREMA HIDRATANTA PREBIOTICA 40ML

toleriane crema

toleriane crema

Reprezinta o revolutie in curatarea pielii sensibile. Cea mai buna eficacitate in curatare, cu doar un surfactant esential activ.

toleriane crema

Dupa 15 minute de la utilizare, pH-ul pielii ramane in normalul fiziologic. Ideala pentru ten sensibil sau cu tendinta alergica.

toleriane crema

Ingrediente active: Cocobetaina - curata mai eficient, fara a usca si irita. Apa Termala La Roche-Posay - are proprietati antioxidante, de protejare si calmare. Mod de utilizare: Aplicati o cantitate mica de Toleriane Crema de spalare pe mainile umezite.

toleriane crema

Aplicati pe fata. Masati cu miscari usoare pana la patrunderea in piele, clatiti si apoi uscati prin tapotare fara a freca.

toleriane crema

Intelegem cat de important este pentru tine sa fii corect informat si toleriane crema asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre.

Iti multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalezi eventuale erori pe adresa comenzi mattca.

toleriane crema

Mai multe despre acest subiect