Vichy antirid

3 produse antirid pe care le-am introdus in rutina mea de frumusete toamna aceasta

vichy antirid logo-uri creme anti-îmbătrânire

Pentru femeile de peste 25 de ani, care doresc sa trateze toate tipurile de riduri in timpul noptii. Antiridul eficient pentru toate ridurile: embrionare, reversibile, permanente.

vichy antirid ivatherm crema anti imbatranire

Textura sa hidratanta si confortabila va asigura o stare de bine la fiecare aplicare si pe toata durata noptii. De acum, injectiile cu acid hialuronic sunt compuse din 3 molecule: acidul hialuronic sub forma sa pura, fragmentata si antihialuronidaza. Fiecare forma de acid hialuronic se completeaza pentru a va oferi o ingrijire eficienta pentru toate tipurile de riduri: - acidul hialuronic sub forma sa pura: putere semnificativa de refacere a volumului.

vichy antirid crema cu factor de protectie 50

Descoperiti o piele repulpata inca din prima dimineata de aplicare. Click " AICI " pentru a vizualiza si celelalte licitatii ale mele. Indiferent de cate produse comandati taxa de transport se plateste o singura data!

vichy antirid celule anti-imbatranire

Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport. Politica de retur vichy antirid Produsul nu se poate returna.

vichy antirid remedii pt ridurile de expresie

Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului.

Mai multe despre acest subiect